Conte egy kupac szemétnek nevezte Lukakut a csapattársai előtt



Antonio Conte, az Internazionale vezetőedzője köztudottam kemény, szigorú de egyenes ember, aki – ha kell – nem kíméli játékosait.

Romelu Lukaku, az Inter belga csatára, aki nem mellesleg a szezonban a milánóiak legeredményesebb játékosa elmesélte, hogy szeptemberben ő is megtudhatta, milyen haragra képes gyúlni edzője, ha nem elégedett vele.

Kellemetlenül kezdődött a Bajnokok Ligája csoportköre az Internek, hiszen szeptember 17-én hazai pályán egy nyögvenyelős 1-1-es döntetlent játszott a cseh Slavia Prahával.

Lukaku a nyár folyamán érkezett a Manchester Unitedtől az olasz klubhoz, így még csak felszínesen ismerte Contét, aki a kellemetlen pontosztozkodás után kimutatta foga fehérjét.

„Nagyon rosszul játszottam és az öltözőben a teljes csapat előtt azt mondta nekem, hogy egy kupac szemét vagyok. Ő egy őszinte ember, egyenesen a szemedbe mondja, ha valami baja van, de azt is, ha elégedett. Azt is mondta, ha még egyszer ilyen hozzáállással játszom, öt perc után lekap a pályáról. Habár egy picit belelépett az önbizalmamba, mégis jó hatással volt rám, amit mondott, mintha ébresztőt fújt volna” – emlékezett vissza a 26 éves Lukaku a Sky Sportsnak nyilatkozva.


Forrás: M4Sport.hu
Close Menu