Először játszott döntetlent a Kaposvár

A sereghajtó Kaposvár hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában, szombaton.    A somogyiak ebben az idényben először osztozkodtak a pontokon.

    OTP Bank Liga, 17. forduló:

Kaposvári Rákóczi FC-Puskás Akadémia FC 1-1 (1-1)

Kaposvár, 1053 néző, v.: Erdős
    gólszerzők: Nagy R. (20.), illetve Golgol (14.)
    kiállítva: Van Nieff (69.)
    sárga lap: Tarasovs (68.), illetve Van Nieff (36., 69.), Spandler (87.)

    Kaposvári Rákóczi:
 
Pogacsics - Vachtler, Tarasovs, Hegedűs D., Fodor M. - Jakimiv (Nagy K., 87.), Nagy J. - Csiki (Zsiga, 89.), Szakály A. (Beliczky, 87.), Nagy R. - Balázs Zs.

    Puskás Akadémia:
   
Hegedüs L. - Szolnoki, Meissner, Spandler, Deutsch - Van Nieff - Plsek (Slagveer, 66.), Favorov - Golgol - Gyurcsó (Sós B., 89.), Vanecek (Urblík, 72.)

   
Mindkét gárda előtt adódott egy-egy nagy gólszerzési lehetőség, de a hazaiaknál Nagy ziccerben az oldalhálóba lőtt, míg a túloldalon Pogacsics hatalmas védést mutatott be. Így sem kellett várni sokat az első találatra, a többet támadó vendégek a szudáni születésű ausztrál Golgol első élvonalbeli találatával a 14. percben megszerezték a vezetést. A Kaposvár azonban gyorsan egyenlített, ennek hatására lendületbe jött, de ez nem tartott sokáig.
   
A fordulást követően mezőnyfölényben futballozott a Puskás Akadémia, a hazaiak apró szabálytalanságokkal tördelték riválisuk játékát.
   
A játékrész közepén Van Nieff kiállítása miatt emberhátrányba kerültek a vendégek, így megfordult a játék képe, a felcsútiak azonban így is egy ponttal távoztak.

MTI
Close Menu