Február közepéig jelentkezhet, aki szerepelni szeretne az EURO 2020 ünnepségein

A nyitóünnepségek fontos részét képezik a nagy sporteseményeknek és most a 18. életévüket betöltött, vállalkozó kedvű fiatalok számára lehetőség nyílik, hogy részt vegyenek a 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokság ceremóniáin.A magyar labdarúgó-szövetség információi:

A 18 éven felüli fiatalok számára lehetőség nyílik, hogy csatlakozzanak a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság „ceremony makers” csapatához, és így részt vegyenek az ünnepi eseményeken. Mint az ismert, az Eb-t a fennállásának 60. évfordulója alkalmából az UEFA Európa 12 országában, köztük Magyarországon szervezik meg.

Az UEFA EURO 2020 „ceremony makerei” a mérkőzések napján hozzájárulnak a nyitóünnepségek sikeres és látványos lebonyolításához, ezáltal kulcsfontosságú szerepük lesz a tornán.

A résztvevők a beosztásukhoz megfelelő akkreditációt, a megnyitó ünnepségeken viselendő egyenruhát, valamint a próbák és a mérkőzések napján étkezést kapnak. Az esemény végén többek között egy oklevelet is átadunk a szereplőknek, ezzel is megköszönve munkájukat a ceremóniákon.

A jelentkezőknek 2019. május 1-ig be kellett tölteniük 18. életévüket, és biztosan meg kell tudniuk jelenni a mérkőzésnapokon (2020. június 16., 20., 24. és 28.) és a próbákon a Puskás Arénában, illetve a kijelölt próbahelyszínen.

A koreográfiák elsajátításához semmilyen előképzettség nem szükséges, együttműködési készségre, csapatmunkára való hajlandóságra viszont igen.

Jelentkezni Kantz Bernadettnél, a bernadett.kantz@euro2020.com e-mail címen lehet 2020. február 14-ig

m4sport.hu
Close Menu