Horvát bajnokot igazolt a KaposvárAz OTP Bank Ligában sereghajtó Kaposvári Rákóczi leigazolta a kétszeres horvát és moldáv bajnok, valamint egyszeres horvát és moldáv kupagyőztes Antun Palicot.

A somogyi klub tájékoztatása szerint a 31 éves horvát támadó középpályás az NK Zagreb Akadémiáján nevelkedett, majd a Lucko, a Croatian Sesvete és az Inter Zapresic csapataiban futballozott, mielőtt leigazolta a Dinamo Zagreb. A fővárosi gárdával két bajnoki és egy kupasikert könyvelhet el, bár csak öt találkozón jutott szóhoz.

Ezt követően külföldre igazolt, előbb ciprusi AEK Larnacába, majd a Bangkok Unitedhez, ezt követően pedig egy szezonra ismét hazatért a Krka gárdájához. 2015 és 2017 között a Dinamo Bukarest labdarúgója volt, ahol 59 mérkőzésen ötször volt eredményes, majd egy belga kitérőt követően ismét a román fővárosi csapatban futballozott. 2018-ban igazolt Moldovába, a Sheriff Tiraspolhoz, ahol kétszer hódította el csapatával a bajnoki címet és egyszer a kupát.

Antun Palic a horvát U19-es, U20-as és U21-es válogatott mezét is magára ölthette korábban.

A Kaposvár a Puskás Akadémiát fogadja a tavaszi idény szombati nyitányán, a 17 órakor kezdődő mérkőzést az m4sport.hu közvetíti élőben.


Forrás: M4Sport.hu
Close Menu