Lila-fehér ultrák nélkül rendezhetik az Újpest-Ferencváros derbit

Az újpesti ultrák vezető csoportja, a Viola Fidelity közlemény jelentetett meg.Arról már korábban beszámoltunk, hogy az újpesti ultrák megelégelték Roderick Duchatelet ténykedését a IV. kerületben.

Azonban sok szurkolót az érdekelt, hogy mi lesz a következő lépésük, illetve milyen lila-fehér szurkolás várható az ősi ellenfél, a Ferencváros ellen, február 8-án. A tavaszi szezon kezdete előtt egy nappal kezdték el árulni a jegyeket a derbire, amire a Viola Fidelity közleményben reagált, amit változtatás nélkül közlünk:

„A mai napon elkezdték árulni a jegyeket a derbire.Ilyenkor, ha minden rendben lenne, a szurkolók megrohamoznák a pénztárakat és kiváltanák a jegyeiket a derbire.A kaotikus újpesti állapotoknak köszönhetően ez nem így lesz! A SZERVEZETT ÚJPESTI SZURKOLÓI CSOPORTOK MEGKÉRNEK MINDEN ÚJPEST SZURKOLÓT, HOGY NE MENJEN KI A DERBIRE! NE VEGYEN BELÉPŐT ÉS TÁMOGASSA A CSOPORTOKAT!ELÉG VOLT A HAZUGSÁGOKBÓL, A CÍMERTOLVAJNAK EL KELL MENNIE ÚJPESTRŐL!MONDJ NEMET A DERBIRE,MONDJ IGENT AZ ÚJPESTRE! Újpest Tábor”

A lila-fehér drukkerek egy Facebook-eseményt is létrehoztak a legnagyobb közösségi oldalon.

promotions.hu
Close Menu