Még lehet jelentkezni kisebb-nagyobb feladatkörökre az Eb munkálataiban

Minden készen áll a rendezésre, de még lehet jelentkezni kisebb-nagyobb feladatkörökre az Eb munkálataiban.



Ismét munkalátogatást tartottak a magyar fővárosban az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) munkatársai, számolt be az eseményről a hazai szövetség honlapja. A testület ötödik alkalommal vizitált a magyar fővárosban. Szabó Vilmos, az Eb-rendezési projekt budapesti vezetője szerint ez volt az utolsó alkalom, amikor hasonló eseményre került sor, ezt követően célegyenesébe fordul a szervezés.

Apró részletkérdések kivételével mindenben készen áll Budapest és a Puskás Aréna a nyári kontinensviadal négy összecsapására. Mint ismert, június 16. és 28. között három csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntőt rendeznek a fővárosban.

Az F-csoportba a szintén rendező Németország mellett az aktuális Európa-bajnok és világbajnok, Portugália és Franciaország került, a negyedik résztvevő pedig a március végi pótselejtezők után csatlakozhat. A magyar válogatottnak előbb Bulgáriát, majd az Izland-Románia meccs továbbjutóját kellene legyőznie a részvételhez. Az első meccsen idegenben lépnek pályára Szalaiék, továbbjutás esetén viszont a Puskás Arénában játszanának.

A 2018 óta a rendszeres helyszíni vizitekre azért volt szükség, mert a rendezés kapcsán számos kérdés vetődik fel, a kiegészítő rendezvényektől, a protokoll eseményeken át a nemzetközi tévéközvetítés részleteiig, vagy a vendéglátásig.

A bejárásokon részt vett az UEFA vezetői között Antje Stolp, aki helyszíni igazgatóként – tartósan Budapesten tartózkodva – segíti a magyar szervezőket. Ebben az időszakban zajlik azon szakemberek kiválasztása is, akik.

A munkatársak kiválasztását a magyar szervező bizottság munkatársai kezdik meg, ám a döntést az UEFA szakemberei hozzák. Még érdemes jelentkezni, kiemelten a személyszállítás és a jegyek ügyintézése területén. A részletes felhívások itt megtalálhatók.

m4sport.hu
Close Menu