Válogatottunk sportági újoncok ellen kezdik a selejtezőt



A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) híre szerint a válogatott nem titkoltan azzal a céllal utazott el Litvániába, hogy megnyerje csoportját, és ezzel kvalifikálja magát a jövőre kezdődő Eb-selejtező csoportkörbe, amelybe az északír–török–litván trión át vezet az út.

A magyarok szerdán 15 órakor egy amolyan felhozó meccsel kezdik a kaunasi selejtezőtornát, hiszen az ellen az északír válogatott ellen lépnek pályára szerdán, amely története első tétmérkőzésére készül.

A magyar férfi futsalválogatott az első tétmeccsükre készülő északírek ellen játssza nyitómérkőzését a litvániai Eb-selejtező körben.

„Az északírek játékukban igyekeznek kihasználni fizikális előnyüket, és a legkevesebb kockázatvállalással, a leggyorsabban eljuttatni a labdákat az ellenfél kapuja elé. Még az út elején járnak, de volt egy-két olyan eredményük, ami azt mutatja, hogy fejlődik a válogatottjuk. A csoport másik két tagja várhatóan jóval nagyobb játékerőt képvisel első riválisunknál, ezért nem is lehet kérdés, hogy kizárólag a győzelemmel lennénk elégedettek a szerdai összecsapáson” – nyilatkozta az mlsz.hu-nak Turzó József szövetségi kapitány.

A magyar válogatott kerete:
Kapusok:
Alasztics Marcell (Haladás)
Sásdi Bálint (Haladás)

Mezőnyjátékosok:
Komáromi Péter (Veszprém)
Dávid Richárd (Haladás)
Szabó Péter (MVFC Berettyóújfalu)
Pál Patrik (Dunaferr)
Vas Ádám (Haladás)
Horváth Norbert (Rubeola)
Tatai József (Veszprém)
Nagy Imre (MVFC Berettyóújfalu)
Hajmási Milán (Haladás)
Dróth Zoltán (Haladás)
Rábl János (Latina)
Siska Gergő (Nyírgyulaj)


Forrás:M4Sport.hu
Close Menu