Véglegesítették Osztermájer Gábor kinevezését Pakson

Osztermájer Gábor vezetőedző már nem ideiglenes megbízatással irányítja a labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC csapatát.

 
 


A Tolna megyei klub honlapja pénteken arról számolt be, hogy Osztermájer kinevezését véglegesítették, szerződése nyárig érvényes.
   
A 41 éves Osztermájert november 4-én nevezték ki a paksi együttes élére, ahonnan egy nappal korábban távozott a nyáron érkezett Tomiszlav Szivics. A Paks akkor 11 forduló után a tizedik helyen állt a tabellán.
   

Osztermájer első megbízatása csak a soron következő, Kisvárda elleni hazai mérkőzésre szólt, végül azonban ő irányította a csapatot az őszi szezon hátralévő részében. A bajnokságban öt mérkőzése közül kettőt megnyert, egy döntetlen lett, kettőt elveszített. Az együttes így változatlanul a tizedik a 12 csapatos bajnokságban, azonos pontszámmal a már kieső helyen álló újonc Zalaegerszeggel.
   

A Paks Osztermájer vezetésével a Magyar Kupában nyolcaddöntőbe jutott - a harmadosztályú Credobus Mosonmagyaróvárt győzte le vendégként 4-0-ra -, ahol a szintén harmadik vonalban szereplő Pécsi MFC-vel találkozik.

MTI
Close Menu