A Juve azt tervezi miként tudna összeállni a Messi, Ronaldo, Sane trió


Inkább álomkategóriába tartozik az ötlet, hogy az elmúlt 12 év 11 Aranylabdájának tulajdonosát egy csapatba tudják.

A Juventus labdarúgócsapatánál egyre nagyobb terveket szőnek, hogy övék legyen a világ legjobb csapata. Két napja még csak arról lehetett hallani, hogy visszahívják Massimiliano Allegrit, de tegnap már Pep Guardiola volt a lehetséges edzőjelölt.

A brit The Sun most már arról számol be, hogy a torinóiak azt tervezik, miként tudna összeállni Pep Guardiola irányítása alatt a Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Leroy Sane csatártrió.

Bár Guardiolának élő szerződése van a Manchester Cityvel, ha a következő szezont is ott kezdi, akkor többet töltene a Premier League-ben, mint a Barcelona vagy a Bayern kispadján.

A Juvénál abban bíznak, mivel Messi egyre inkább elégedetlen a barcelonai élettel, talán szívesen dolgozna együtt korábbi mesterével. Ha létrejönne az inkább álomkategóriába tartozó támadósor, úgy az elmúlt 12 év 11 aranylabdájának tulajdonosa benne lenne.

A jelenleg sérült Leroy Sane most is Guardiola játékosa, de még nem írta alá új szerződését a Cityvel. Bár a Bayern is érdeklődik iránta, nem elképzelhetetlen, hogy a spanyol edzővel tartana, főleg, ha egy ilyen támadótrió tagja lehetne.

Egy biztos, a jelenlegi edzőnek, Maurizio Sarrinak nem lehet egyszerű ilyen hangulatban, ilyen hírek közepette dolgozni.



Forrás: M4Sport.hu
Close Menu