A Vörös Ördögök lesimázták a Watfordot



A Manchester United a Watfordot, a Wolverhampton pedig a Norwich Cityt győzte le meglehetősen könnyedén a Premier League 27. fordulójában.

A Manchester United egy belgiumi Európa Liga-meccs után lépett pályára újra a Premier League-ben, és az a Watford látogatott most az Old Traffordra, amely a bennmaradásért küzd.

A United az első félidő végén büntetőből szerzett vezetést, Bruno Fernandes lábát húzta el Ben Forster, a sértett pedig gólra váltotta a tizenegyest.

A második játékrészben Troy Deeney hiába talált a kapuba, videózás után elvették a gólt, mert Dawson kezére pattant a labda. Rögtön ezután viszont a United növelte előnyét, Martial elsőre a kapusba lőtt, másodjára azonban pimaszul a hálóba emelt. A 75. percben Greenwood kilőtte a bal felsőt, még biztosabbá téve a sikert.

A Unitedhez hasonlóan a Wolverhampton is Európa Ligázott csütörtökön, Nuno Espirito Santo együttese hazai pályán négygólos előnyre tett szert az Espanyol ellen. A Wolves vasárnap sem lassított, Diogo Jota az első félidőben duplázott. Szünet után a portugál támadó harmadszor is eredményes lehetett volna, ám lövését a kapufa mentette, a kipattanót viszont Jiménez bepasszolta. A Norwich továbbra is nagyon nehéz helyzetben van.

PREMIER LEAGUE, 27. FORDULÓ

Manchester United–Watford 3–0 (Bruno Fernandes 42. – 11-esből, Martial 58., Greenwood 75.)

Wolverhampton–Norwich City 3–0 (Jota 19., 30., Jiménez 50.)

Később
17.30: Arsenal–Everton (Tv: Digi Sport1)


TABELLA

Digisport.hu
Close Menu