Antonio Conte: "Bármi lett volna az eredmény, ez az én Interem"



"Úgy gondolom, hogy jó volt így nyerni, ilyen módon egy olyan erős csapat ellen, mint az AC Milan, mely az első félidőben sokkal inkább közelebb volt valódi értékéhez. Tudtuk, hogy gondot okozhatnak. Az első félidőnek fontos mondani valója van számunkra. Sokkal jobban megérteti velünk azt, hogy a mérkőzéseket mindig ésszel kell játszani."

"Az első félidőben az ellenfélnek csak az erejét és nem a gyengeségeit sikerült megmutatnunk. De a felelősség mindig az enyém, hiszen nekem kell megszerveznem, hogyan fogunk a mérkőzéshez hozzáállni."

"Bármi lett volna az eredmény, ez az én Interem. Akkor is vállaltam volna, ha kikapunk. Ez egy olyan Inter, amit magamnak érzek. Megpróbáljuk közvetíteni a mentalitás, a munka, az áldozat és az izzadtság értékeit."

"Az első félidőben hatalmas bajban voltunk, és nem mindenkinek sikerül innen felálnia. Úgy gondolom, hogy csak a legnagyobbaknak sikerül a kiütést elkerülve állniuk a pofonokat, és ezzel is csak még erősebbé vállni."

"A modern fociban, ha nem vagy erős és gyors, akkor nehezen tudod magad komoly szinten tartani. Megpróbálom ezt a srácokkal is megértetni. Szerencsés vagyok, hogy olyan csapatom van, mely tökéletesen követ, vitatkozás nélkül. Az eredmények is segítenek minket, számomra és a csapatom számára ezek nagyszerű célok. De még hosszú az út. Le kell hajtanunk a fejünket és tovább kell dolgozni."

"Jelenleg olyan helyzetben vagyunk, ahol nem engedhetjük meg magunknak, hogy bárki is eltitást kapjon. "
Close Menu