Az M4 Sport közvetíti a női kézilabda-válogatott olimpiai selejtezőmérkőzéseitHosszas tárgyalássorozat után a közmédia megállapodott a jogtulajdonossal, így az M4 Sport élőben közvetíti március 20-22-én Győrből a női kézilabda olimpiai selejtezőtornát, amelyről Danyi Gábor és Elek Gábor együttese kijuthat a nyári tokiói ötkarikás játékokra.

   
"2020 jelentős év a magyar sportban. Kiemelten készülünk a nyári olimpiára, és igyekszünk megmutatni már a magyar sportolók Tokióig vezető útját is, aminek tökéletes megtestesítője ez a torna. Hatalmas öröm, hogy nálunk követhetik figyelemmel ezt az óriási érdeklődésre számot tartó eseményt" 

- mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója az MTVA sajtóosztályának közleményében.
   
"Óriási az érdeklődés a selejtező iránt, a helyszínen várhatóan telt ház, a képernyők előtt pedig reményeink szerint további százezrek buzdítják majd az együttest. A sportágon belül összefogást hirdettünk a sikeres selejtező érdekében, és ennek része főbb partnereink, így az MTVA aktív szerepvállalása is" 

- emelte ki Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség operatív igazgatója.
   
A tornára az M4 Sport stábja kiemelten készül: helyszíni stúdióval, exkluzív interjúkkal hozza el a képernyőn keresztül a hétvége mérkőzéseinek minden lényeges mozdulatát.
   
A magyar női kézilabda-válogatott eddig hatszor vett részt olimpián, legutóbb 2008-ban, Pekingben.
   
Magyarország Oroszországgal, Szerbiával és Kazahsztánnal találkozik Győrben, a négyes első két helyezettje jut ki a tokiói olimpiára. A magyar válogatott minden meccsét, továbbá a továbbjutást befolyásoló Szerbia-Oroszország mérkőzést is élőben közvetíti az M4 Sport, a többi mérkőzést pedig az m4sport.hu-n követhetik a nézők.

    A női kézilabda olimpiai selejtező menetrendje:

    Audi Aréna Győr

    március 20., péntek:

17:00 Magyarország-Kazahsztán
20:00 Oroszország-Szerbia

    március 21., szombat:

17:30 Magyarország-Szerbia
20:30 Oroszország-Kazahsztán

    március 22., vasárnap:

17:30 Szerbia-Kazahsztán
20:30 Magyarország-Oroszország

MTI
Close Menu