Kicentizte a kieső jelölt elleni győzelmet a BayernA Paderborn ugyan kétszer is egyenlített Münchenben, de a végén a Bayern örülhetett a Bundesliga 23. fordulójának nyitó mérkőzésén.

A Bayern Münchenre kedden komoly BL-csata vár, így a bajnoki címvédő már pénteken lejátszott aktuális bajnokiját, a kiesés elől menekülő Paderborn látogatott Bajorországba.

Hansi Flick együttese Serge Gnabry bal sarokban kikötő lövésével megszerezte a vezetést, de a félidő végén Manuel Neuer ezúttal rosszul szaladt ki a kapujából, így Dennis Srbenynek nem volt nehéz dolga a kapuba passzolnia.

Szünet után Lewandowski révén újra a Bayern jutott vezetéshez, ám a 75. percben Neuer rossz helyre ütötte Jastrzembski balösszekötő helyéről leadott lövését, az érkező Sven Michel így gólra váltotta a kipattanót.

A Paderborn azonban nem tudta megtartani a döntetlent, a 88. percben Gnabry beadásánál Lewandowski bántóan üresen maradt, a lengyel gólvágó pedig megszerezte a győztes gólt. A Bayern sikeres főpróbát tartott a londoni túra előtt.

BUNDESLIGA, 23. FORDULÓ
Bayern München - Paderborn 3-2

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA
Digisport.hu
Close Menu