MOL Fehérvár FC-Kaposvár 3-0A MOL Fehérvár 3-0-ra legyőzte a vendég és sereghajtó Kaposvárt a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 23. fordulójában.

A MOL Fehérvár FC az első félidőben szerzett három találatával 3-0-ra legyőzte a vendég, sereghajtó Kaposvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában.

    OTP Bank Liga, 23. forduló:

MOL Fehérvár FC - Kaposvári Rákóczi FC 3-0 (3-0) 

    Mol Aréna Sóstó, 2311 néző, v.: Farkas Á.
    gólszerzők: Bamgboye (2.), Nagy T. (21. - öngól), Nikolics (44.)
    sárga lap: Nikolics (45.), illetve Balázs Zs. (1.), Tarasovs (31.), Szakály A. (39.), Nagy R. (74.)

    Fehérvár:
   
Kovácsik - Hangya, Musliu, Vinícius (Juhász R. a szünetben), Stopira - Pátkai, Houri - Bamgboye (Nego 73.), Kovács I. (Hodzic 61.), Petrjak - Nikolics

    Kaposvár:
 
Pogacsics - Vachtler, Nagy T., Tarasovs (Ur 68.), Fodor M. - Szakály A., Nagy J. - Balázs Zs. (Pintér Á. 56.), Csiki (Borbély Á. a szünetben), Nagy R. - Ádám

   
Villámrajtot vett a Fehérvár, a második percben Funsho Bamgboye közelről perdített a vendégek kapujába. Tovább támadtak a hazaiak, előbb Vinícius Paulo ollózott a felső lécre, majd Nagy Tamás öngóljával növelték előnyüket. A Kaposvár elvétve jutott csak el a fehérvári tizenhatosig, kapura azonban teljesen veszélytelen volt. A szünet előtt tovább növelte előnyét a hazai csapat: Ivan Petrjak önzetlen passzát a február elején visszatért Nikolics Nemanja gurította az üres kapuba.
   
A második félidőben is a Fehérvár játszott nagy fölényben, a somogyiak becsülettel küzdöttek, gólt azonban egyik csapat sem szerzett, így maradt az első félidő végén kialakult 3-0-s eredmény.

MTI
Close Menu