Zidane-t véletlen fejbe rúgta a Celta Vigo játékosa


Hatalmas küzdelem volt a Real Madrid-Celta Vigo összecsapáson, amit a pálya mellett álló Zinédine Zidane a saját bőrén is megtapasztalt.A spanyol labdarúgó bajnokság 24. fordulójának zárómeccsén a Real Madrid otthon 2-2-s döntetlent játszott a Celta Vigóval. A vendégek már a meccs elején előnybe kerültek, de a madridiak a második játékrészben negyedóra alatt fordítani tudtak, de a lefújás előtt nem sokkal a vendégek megmentettek egy pontot.

Zinedine Zidane-nak a két pont elvesztése mellett volt egy másik fájó élménye is a meccsen. A Celta Vigo védője, Joseph Aidoo a 61. percben Toni Krosszal harcolt a labdáért az oldalvonal mellett, de rálépett a labdára, és azzal a lendülettel elsodorta a vonal mellett álló francia edzőt. Ráadásul az esésé közben véletlenül fejbe is rúgta a játékosként vb-címig jutó Zidane-t.

Szerencsére senki nem sérült meg az esetben, Aidoo segített felállni az ellenfél edzőjének és ment tovább a játék. Az eseményről készült fénykép azonban önálló életre kelt az interneten, a legelvakultabb Real-szurkolók azt nehezményezik, miért nem kapott sárga lapot a ghánai védő, hiszen felrúgta Zidane-t.M4Sport.hu
Close Menu