Döntetlent játszott a Diósgyőr FehérváronA több mint húsz percet emberhátrányban futballozó MOL Fehérvár FC 1-1-es döntetlent játszott a vendég Diósgyőrrel a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának zárómérkőzésén.

   
    OTP Bank Liga, 25. forduló:

MOL Fehérvár FC - Diósgyőri VTK 1-1 (0-0)

Mol Aréna Sóstó, zárt kapuk mögött, v.: Berke
    gólszerző: Nego (88.), illetve Tabakovic (90.)
    kiállítva: Bamgboye (68.)
    sárga lap: Bamgboye (52., 68.), illetve Iszlai (9.), Brkovic (22.)

    Fehérvár:
 
Kovácsik - Nego, Musliu, Stopira, Hangya - Pátkai, Houri - Bamgboye, Hodzic (Futács 83.), Petrjak (Milanov 89.) - Nikolics (Elek 90.)

    DVTK:
 
Danilovic - Sesztakov, Brkovic, Polgár K., Vági - Márkvárt, Iszlai - Hasani, Rui Pedro (Molnár G. 64.), Kiss T. - Ivanovski (Tabakovic 75.)
   
   
Fehérvári helyzetekkel kezdődött a találkozó, a diósgyőriek az első játékrész közepéig elvétve jutottak el a hazai kapuig. A folytatásban is a vendéglátók játszottak mezőnyfölényben, Branislav Danilovic több alkalommal védett bravúrral, így a szünetig nem esett gól.
   
A pihenő után nagy Vidi-helyzetekkel folytatódott a meccs, már a Diósgyőrnek is voltak ziccerei, de a két kapus mindent védett. A 68. percben emberelőnybe került a DVTK, mert Funsho Bamgboye megkapta második sárga lapját. A piros lap ellenére a Fehérvár szerzett vezetést Nego Loic találatával, ám nem tartott sokáig a hazai előny, mert Haris Tabakovic két perc múlva egyenlíteni tudott, beállítva ezzel az 1-1-es végeredményt.

MTI
Close Menu