Gól nélküli döntetlen MezőkövesdenA harmadik helyezett Mezőkövesd 0-0-s döntetlent játszott a negyedik Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában szombaton, ezzel megmaradt a hatpontos különbség a két csapat között a tabellán.

    A mérkőzést a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött rendezték meg.

    OTP Bank Liga, 25. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC-Puskás Akadémia 0-0

Mezőkövesd, zárt kapuk mögött, v: Erdős
    sárga lap: Eperjesi (80.), illetve Vanecek (55.)

    Mezőkövesd:
 
Szappanos - Farkas, Pillár, Karnyickij, Vadnai - Cseri (Vajda, 67.), Meszhi, Berecz, Besirovic (Nagy, 67.) - Zivzivadze, Jurina (Eperjesi, 78.)

    Puskás Akadémia:
 
Hegedüs (Tóth, 40.)- Radics, Szolnoki, Hadzsiev, Deutsch - Favorov, Urblik, Plsek - Slagveer, Vanecek, Gyurcsó (Sós, 72.)

   
Kiegyenlített játékot hozott az első félidő, helyzet adódott a hazaiak és a vendégek előtt is, de egyik fél sem szerzett gólt. A vendégeknél sérülés miatt kapust kellett cserélni a 40. percben.
   
Fordulás után annyit változott a meccs képe, hogy kevesebbszer jutottak el gólhelyzetig a csapatok, így aztán a félidő felénél az edzők cserékkel igyekeztek új lendületet vinni a küzdelembe. A hajrában a Puskás Akadémia volt veszélyesebb, ám a mezőkövesdi kapus kétszer is a helyén volt, így maradt a gól nélküli döntetlen.


MTI
Close Menu