Messi már nem egy jelenség, túl sokat sétálLionel Messi egyik leghangosabb kritikusa, Hugo Gatti most sem kímélte honfitársát.

Gatti rekordnak számító 26 szezont húzott le az argentin bajnokságban, a válogatottban 18 alkalommal szerepelt, ott volt az 1966-os világbajnokon. És emellett Lionel Messi egyik legnagyobb kritikusa.

Korábban azt nyilatkozta, Messi csak akkor lehet a világ legjobbja, ha a Real Madridhoz igazol, előtte meg azt, hogy Messi nem annyira fontos az argentin válogatott számára, nem tőle függ a csapat.

Nem érdekel, ha kritizálnak. Hazafi argentin vagyok, de Messi jelenleg nem egy jelenség a pályán, túl sokat sétál, ennél jobban kell teljesítenie.

Amikor olyan játékosok vannak egy csapatban, mint Pelé, Maradona vagy Messi, a csapattársak mindig nekik adják a labdát, hogy meccseket nyerjenek. Ezzel elrontják a csapatot, nem adnak bele mindent

– nyilatkozta Gatti, aki szerint továbbra is Messi és Cristiano Ronaldo a világ legjobbja, de többet vár honfitársától. - írta a player.hu
Close Menu