Tömegesen lettek rosszul a fiatalok a pályán: félbe kellett szakítani a magyar utánpótlásmeccset



Gyomorpanasz jellegű rosszullét miatt sorban hagyták el a pályát az ETO FC Győr és a DVSC-DLA fiatal játékosai a szombati U16-os mérkőzésen, amelynek volt olyan időszaka is, amikor mindössze heten tartózkodtak a pályán, írja a  - csakfoci.hu.

Habár az MLSZ hétfőtől felfüggesztette az utánpótlás-bajnokságok mérkőzéseit a koronavírus-járvány miatti iskolazárlat miatt, a szombat délelőtti mérkőzéseket még lejátszották a csapatok. A Győr-DVSC U16-os élvonalbeli bajnoki meccset azonban a kelleténél korábban fújt le a játékvezető. A Csakfoci.hu értesülései szerint ugyanis a játékosok hasmenés miatt folyamatosan hagyták el a pályát: volt olyan időszaka a játéknak, amikor a debreceniek közül mindössze heten tartózkodtak a pályán.

Ezért félidőben, 3-0-ás hazai vezetésnél a csapatok úgy látták, nincs értelme tovább folytatni. Azt, hogy a játékosok valóban gyomorpanaszok miatt lettek rosszul, a DVSC edzője, Kerekes Zsombor is megerősítette a lapnak, mondván, azt gyanítják, a péntek esti vacsora okozhatott problémát, hiszen szinte az egész csapatnak hasmenése volt, de a debreceniek mellett a győriek is hasonló problémákra panaszkodtak.

"Hallottuk, hogy a győriek közül is volt néhány játékosnak ilyen problémája a találkozó közben, feltehetően azoknak, akik péntek este ugyanott vacsoráztak, mint mi, a csapattal ugyanis már a bajnokit megelőző délután megérkeztünk Győrbe" 

- nyilatkozta Kerekes.
Close Menu