Emiatt utazott haza engedély nélkül a Kisvárda román légiósa


A román Iasmin Latovlevici a családjával akart lenni a koronavírus-járvány idején, ezért távozott engedély nélkül a Kisvárda labdarúgócsapatától.

    A 33 éves hátvéd a Gazeta Sporturilor című lapnak adott interjúban elmondta, a magyar klubtól otthoni felkészülési feladatokat kapott, és úgy gondolta, hogy a további utasításokig ezeket Romániában is elvégezheti.

    "Ha valaki megbetegedne a családból, mit csinálnánk, telefonon ápolnánk egymást? Vagy ha én kerültem volna bajba, mihez kezdtem volna idegenben?" - idézte a sportoló magyarázatát a Mediafax hírügynökség.

    Latovlevici hozzátette, nem sokat gondolkozott, hanem hazautazott, és az otthonában folytatja a felkészülést, hogy minél jobb állapotban lehessen, amikor véget ér a járvány, és folytatódik az idény. A szerződése felbontásáról kijelentette: "Ez a Kisvárda döntése volt. Lehet, nem volt már szükségük rám. Valószínűleg segítettem is pénzügyileg a klubnak a távozásommal."

    A Kisvárda Master Good labdarúgócsapata kedden közölte, súlyos szerződésszegésnek tekinti, hogy két román játékosa, Gheorghe Grozav és Iasmin Latovlevici engedély nélkül hazautazott Romániába, ezért felbontották velük a szerződést. A Kisvárdára februárban igazolt Latovlevici még nem jutott játéklehetőséghez a csapatban.



MTI.hu
Close Menu