Ronaldinhot kiengedték a börtönből

Az angol Sun információi szerint Ronaldinhót és testvérét kiengedték a paraguayi börtönből és házi őrizetbe helyezték.


Az aranylabdás brazil futballistát és fivérét, egyben menedzserét március elején vették őrizetbe, mert a nevükre szóló, paraguayi keltezésű hamis útleveleket találtak náluk. A brazil hatóságok 2018 végén bevonták Ronaldinho útlevelét, mert nem fizetett be egy 2,5 millió dolláros bírságot. Ezt a brazil média szerint azért szabták ki rá, mert engedély nélkül építkezett egy természetvédelmi területen álló tó partján.

A 40 éves, korábbi sztárlabdarúgó egy kaszinótulajdonos meghívására érkezett Paraguayba, ahol gyerekeknek szóló jótékonysági programon vett volna részt.

Most azzal a feltétellel jöhettek ki a rácsok mögül, hogy a Paraguay fővárosában, Asunciónban található Hotel Palmaroga területén belül maradnak.

Néhány órával ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy a testvérpár hosszú időre börtönben ragadhat, azonban a sajtóhírek szerint 1,3 millió fontos óvadék befizetése segített a helyzetükön.

Ronaldinhót és testvérét 32 nap után engedték szabadon.

Brazil lapinformációk szerint a védelem szeretné elérni a vádlottak felmentését, ha azonban bűnösnek találják őket, akár öt év börtönt is kaphatnak.


M4Sport.hu
Close Menu