Felmerül több kérdés is, és egyikre sem tudja senki a választ: miért ők?



Két Juventus-játékossal is megállapodott a katalán klub. És az egyik feleslegesebb, mint a másik.

Az As szerint nemcsak, hogy érdeklődik a Barcelona Miralem Pjanic és Mattia De Sciglio iránt, hanem meg is állapodott velük. A bosnyák középpályás négy, az olasz védő pedig három évre írna alá, ha sikerül megállapodni a Juventusszal is.


Miért akarja megszerezni a 30 éves Pjanicot a Barca a középpályára, de legfőképp miért a 23 éves, Xavi-utódnak tartott Arthurt készül adni érte?

Pjanic remek focista, mélységi irányítóként még most is kiemelkedő, sokat fut és kiválóak a hosszú indításai, amire semmi szükség Barcelonában. Hatos poszton játszik, ahol Busquets és De Jong is világklasszis, nyolcas poszton pedig fiatalítani akart a Barcelona, állítólag.

Miért jó, ha eladja a Barcelona Semedót és a fiatal brazil tehetséget, Emersont és leigazolja a közepes olasz De Scigliót?

De Sciglio 27 éves és 39-szeres olasz válogatott szélsőhátvéd, ez alapján tapasztalt és kiemelkedő képességű, de a statisztika nem minden: azért volt ennyiszer válogatott, mert épp nem dúskáltak az olaszok ezen a poszton. De Sciglio akkor sem volt igazán jó, amikor még jó volt. Most meg, ha igazak a hírek, akár a 26 éves, villámgyors Nélson Semedót is adhatják érte.

De azt írják, a 20 éves Jean-Clair Todibo is tárgyal már a Juvéval, azonban lehet, hogy ő nem ebbe a csomagba kerül, hanem a torinóiak ötödik számú középhátvédjéért, Daniele Ruganiért cserébe. Valamiért nagyon össze akar bútorozni a Barcelona a Juventusszal, de ezekből a cserékből egytől egyik rosszul jönnének ki. Feltéve persze, ha igazak a pletykák, erre azért ne vegyünk mérget.

Mindeközben az Interrel is hadakozik a Barcelona, mivel mindenképp meg akarja szerezni Lautaro Martínezt. 

Egyelőre a milánóiak is szórakoznak velük, visszadobták a 60 millió plusz Vidal és Semedo pakkot. Ennél többet pedig aligha kapnak, maximum mást. - írta a Player.hu
Close Menu