Orosz Pál a szurkolók miatt is örül a folytatásnakOrosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a szurkolók kapcsán is örül annak, hogy folytatódik a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt bajnokság.    

   
"Nekünk van egy olyan missziónk is, hogy szórakoztassunk, hiszen ha már nem jöhetnek ki a nézők, akkor legalább a televízióban láthassák a csapatot" 

- mondta pénteken az M1 aktuális csatornának Orosz Pál. Kiemelte: a játékosok nagyon várják, hogy végre bajnoki mérkőzésen is pályára lépjenek azt követően, hogy felkészülési találkozókat már vívott az együttes.
   
Orosz Pál megjegyezte, a címvédő Ferencvárosnak minden esélye megvan arra, hogy úgy fejezze be a szezont, ahogyan eltervezte, ugyanis jelenleg hárompontos előnnyel vezeti a tabellát, ráadásul két elmaradt mérkőzése is van. Hozzátette: bízik benne, hogy hamarosan visszatérhetek a szurkolók is
   
"Remélem, minél hamarabb helyreáll a világ rendje, és olyan mérkőzéseket játszhatunk, ahol már a közönség is ott van, hiszen ennek ez a sava-borsa" 

- hangsúlyozta.
   
A címvédő zöld-fehérek ebben a szezonban az Európa-ligában is helytálltak, a csapat csoportjában a harmadik helyen végzett, miután megelőzte az orosz CSZKA Moszkvát, amelynek otthonában győzni is tudott.
   
Orosz Pál megjegyezte, a klubnál a bajnoksághoz minden szezonban úgy állnak hozzá, hogy első helyen kell végezni, a nemzetközi porondon pedig szeretnének fokozatosan előre lépni. Ugyanakkor kifejtette: a jelenlegi helyzet egy "soktényezős" dolog, hiszen egyelőre még az is kérdéses, hogy a következő európai kupaidényben milyen rendszerben rendezik majd a selejtezőket.   
   
Orosz Pál arról is beszélt, hogy miképp próbálják feldobni a hangulatot az egyelőre nézők nélküli Groupama Arénában: a szurkolók fényképeket küldhetnek magukról, ezeknek a nyomtatott mását pedig a székeken helyezik majd el - több ezer drukker élt már a lehetőséggel -, valamint különböző effekteket is használnak majd a létesítményben.
   
Több mint két hónapos kényszerszünetet követően a Ferencváros jövő szombaton játssza első tétmérkőzését: az együttes a Debrecen elleni, elhalasztott hazai bajnoki összecsapását pótolja.

MTI
Close Menu