Robbent Brazíliába csábítják

A holland labdarúgás legjobbjai között jegyzett Arjen Robbent Brazíliába hívják.

    A Bayern Münchenből tavaly nyáron visszavonult szélső a Botafogótól kapott ajánlatot, hogy a riói élvonalbeli együttesben folytassa pályafutását.

    A rendkívüli gyorsaságáról és cselezőképességéről híres csatár Dél-Amerikába csábításáról Ricardo Rotenberg, a brazil klub alelnöke nyilatkozott a holland VTBL-nek.


    "Felvettem a kapcsolatot vele, megtettük az ajánlatunkat" - jelentette ki. Hozzáfűzte, hogy Robben reaktiválása nem ígérkezik egyszerűnek.


    "Nem lesz könnyű, mert egy ideje nem játszik. Ám ha úgy dönt, hogy visszatér, nálunk négyszer annyit kereshet, mint korábban bárhol másutt" - mondta az alelnök.


    A 36 éves Robben a Groningenben és a PSV Eindhovenben futballozott, majd 2004-től három éven át a Chelsea, 2007 és 2009 között pedig a Real Madrid játékosa volt. 2009-ben szerződött a Bayernhez, ahol tíz évet töltött el, s 201 mérkőzésén 99 gólt szerzett. A holland válogatottban - amellyel világbajnoki ezüst- és bronzérmet szerzett - 2003 és 2017 között 96 alkalommal szerepelt, és 37-szer volt eredményes.MTI.hu
Close Menu