A Barcába akarok menni, bármi áron!

Állítólag ezt mondta a brazil a PSG öltözőjében, ami, ha igaz, elég erős kinyilvánítás.



A Mundo Deportivo ennyire jól informált, a katalán lap mondjuk az FC Barcelona házi sajtója, szóval vagy tényleg igaz, vagy nyomásgyakorlás zajlik. Mindenesetre egyelőre annyit írnak, hogy a brazil támadó csapattársainak kiöntötte a szívét, elmondta, minden vágya, hogy visszacuccolhasson Barcelonába, ahonnan önként, saját magát kifizetve távozott.

„A Barcába akarok menni, mindegy, hogyan!” 

– hangozott el az öltözőben.

Minden vágya, hogy ismét culé legyen, vagyis a Barcelona kultúrájához akar tartozni, és ezért mindent, bármit megtesz. 

Ő úgy érzi, a jelenlegi gazdasági helyzet ellenére ez megoldható, de most még a lehető legjobb BL-szereplésre összpontosít.

A Mundo szerint egy rakás játékos bevonása lehet a megoldás: Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Nélson Semedo és/vagy Ivan Rakitić használható fel erre a célra.

Végül is nem lehetetlen, a PSG szeretne franciásodni, így Dembélé és Umtiti bevonásához lehetne kedve a párizsiaknak, csakhogy a Verratti-ügy óta minden lehetséges eszközt bevetnek, hogy keresztbe tegyenek a Barcelonának.

Egy éve is volt egy ennél durvább nyári keringő a két csapat és Ney között, de akkor nem tudott visszatérni. Most ismét elővehetjük a popcornt. A brazil egyébként eddig nem tétlenkedett Párizsban: 80 tétmeccsen 69 gól és 39 gólpassz a mérlege. - írta a Player.hu
Close Menu