A Celta Vigo meghosszabbította vezetőedzője szerződését

Az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Celta Vigo két évvel meghosszabbította Óscar García vezetőedző szerződését.


 

A klub honlapjának pénteki tájékoztatása szerint a kispadot szezon közben, november elején elfoglaló 47 éves trénerhez hasonlóan a szakmai stáb kötelékében marad testvére, Roger García, valamint Rubén Martínez.
   
A Marca spanyol lap kiemelte, a klub és a szakember egy ideje már tárgyalásokat folytatott a további közös munkáról, mivel kölcsönösen elégedettek voltak az elmúlt hónapokban nyújtott játékkal és elért eredményekkel.
   
Óscar Garcia irányításával 19 bajnoki mérkőzést játszott a vigói gárda, amely ezeken öt győzelemmel, kilenc döntetlennel és öt vereséggel 24 pontot szerzett.
   
A Celta hét fordulóval a La Liga zárása előtt 33 ponttal a 16. helyen áll a tabellán, az együttest hét pont választja el a már kieső helyen álló Real Mallorcától. A vigóiak a 32. fordulóban a címvédő Barcelonát fogadják szombaton.
   
A barcelonai nevelésű García fivérek játékoskarrierjük elején kiegészítő tagjai volt a Johan Cruyff-féle legendás együttesnek.

MTI
Close Menu