A FTC számára jó az, ha az Újpest bennmarad

Orosz Pált, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatóját kérdezték a DIGI Sport hétfői, Reggeli Start című műsorában Rebrovról, a nyárról és az Újpestről.


„Ez sport, maradjon bent az, aki méltó arra, hogy bennmaradjon. De természetesen a Ferencváros számára jó az, ha az Újpest az első osztályban marad, hiszen az egymás elleniek mindig nagyon jó mérkőzések, és a derbi minden egyes lakalommal magas nézőszámot vonz”

– válaszolta Orosz arra a kérdésre, mit szólnának, ha a legnagyobb rivális kiesne. Hozzátette, remek érzés háromból háromszor legyőzni az Újpestet.

Sokat lehetett hallani arról, hogy Szerhij Rebrov távozik, mivel nagy és tehetős klubok keresik. Orosz kategorikusan cáfolta.

„Nem kellett maradásra bírni, ő maradni akart, fel sem merült, hogy elmenne.”


Elmondta, Rebrov már tervezi a nyarat, az edzőtábor helyszínét is együtt választották ki. Orosz szerint az, amit Rebrov képvisel, nagyon jó a mostani Ferencvárosnak, a játékosok jól tudnak alkalmazkodni hozzá, és a jelenlegi játékoskeret tökéletesen alkalmas ennek a játékstílusnak a megvalósítására. De azért lesz erősítés nyáron is.

Security Check Required
„Természetes, hogy lesz mozgás, hiszen minden évben van, de nagy változásokra nem kell számítani.” 

- írta a Player.hu
Close Menu