Aubameyangnak bejött a virtuális F1, e-sport csapatban gondolkodik

Saját e-sport csapat megalapításán gondolkodik Pierre-Emerick Aubameyang, az Arsenal labdarúgócsapatának gaboni válogatott csatára.A 30 éves futballista nagy rajongója a videojátékoknak és a koronavírus-járvány miatt elrendelt angol bajnoki szünetben bőven volt ideje gyakorolni.

„Természetesen szoktam játszani a FIFA-val, de ebben az évben sokszor a Fortnite-tal is játszottam” – mondta Aubameyang a vasárnapi futam előtt. Hozzátette, már egy ideje gondolkodik azon, hogy saját e-sport csapatot alapít.

A gaboni támadó nagy rajongója az exkluzív sportautóknak is, garázsában több Lamborghini, valamint egy teljesen egyedi, gyöngyház fényezésű Ferrari LaFerrari is megtalálható.

Aubameyang csapattársa, a világbajnok német Mesut Özil 2018-ban, Gareth Bale, a Real Madrid walesi szélsője pedig az idén alapított e-sport együttest.

A virtuális F1-es sorozatban Aubameyangon kívül eddig többek között Thibaut Courtois, a Real Madrid belga kapusa, valamint Sergio Agüero, a Manchester City argentin csatára is részt vett. - írta az m4sport.hu
Close Menu