Idén is díjazza a legjobbakat az MLSZ

Rendhagyó RangAdó Díjátadón vehetik át az elismeréseket a most zárult labdarúgószezon kiemelkedő teljesítményt nyújtó szereplői.

forrás:Mlsz.hu

A szombaton végetért 2019-2020-as szezon számtalan emlékezetes pillanatot hozott, a Ferencváros 24 év után ismét megvédte bajnoki címét a MOL Fehérvár FC-t és a Puskás Akadémiát megelőzve, míg a 11 Honvéd év után hódította el újra a Magyar Kupát. A nemzetközi szabályoknak megfelelően tehát a Ferencváros indulhat a Bajnokok Ligájában, a másik három csapat pedig az Európa-Ligában.

Idén 7 kategóriában hirdet győztest az MLSZ (az év játékosa, az év felfedezettje, gólkirály, az OTP Bank Liga legjobb edzője, a legjobb játékvezető, a legszebb gól és Fair Play-díj) a rendhagyó RangAdó Díjátadón.

A kategóriák végeredménye most is a klubok szavazatai alapján dőlt el, hiszen minden klub részéről a csapatkapitány, a vezetőedző, valamint a legidősebb és a legfiatalabb labdarúgó szavazott az általa legjobbnak tartott 3–3 játékosra kategóriánként. Kivétel ez alól az év játékvezetője, a gólkirály és a Fair Play-díj, míg az év góljára a szurkolók szavazhattak az M4 Sport honlapján. A női kategóriákban idén nem osztanak díjakat, mivel a koronavírus-járvány miatt a Simple Női Ligában nem hirdettek végeredményt.

Idén nem az immáron hagyományosnak mondható gála keretében kerülnek átadásra a díjak, hanem az M4 Sport stúdiójában. A 7 kategória győzteseire az M4 Sport szerdán 19 órakor, illetve csütörtökön és pénteken 21 órakor kezdődő műsoraiban derül fény, a győztesek pedig Nyilasi Tibortól, az MLSZ Elnökségének tagjától, a Szakmai Bizottság vezetőjétől veszik majd át a díjakat.Mlsz.hu
Close Menu