Jó fizikai és mentális állapotban vagyok!

Szoboszlai Dominik most őszintén mesélt arról, mi a titka kiváló teljesítményének.Gólokat szerez és gólpasszokat ad az osztrák RB Salzburg meccsein. Mi a titka a kiváló teljesítményének?

Nem csak én, az egész csapat nagyon jó formában van most. Az, hogy ezt minek köszönhetem, nagyon összetett kérdés, azt mondanám, sokat dolgozom azon, hogy fizikailag és mentálisan is jó állapotban legyek.

Változott valamiben az elmúlt időszakban az edzésmunkája?

Már a járvány előtt elkezdtem egy teljesen új rendszerben készülni. Egyedi terv alapján dolgozom, szerencsére, a karantén ideje alatt is tudtam ezt folytatni, nem vesztegettem az időmet. Többet, hatékonyabban és tudatosabban edzek. Hétről hétre érzem, hogy jobb állapotban vagyok, de remélem, ez még csak a folyamat eleje.

Motiválja, hogy nagy múltú európai klubok csábítják?

Természetesen jólesik az érdeklődés, de nem engedem, hogy ez bármilyen módon befolyásolja a mindennapjaimat. A motivációm az, hogy folyamatosan fejlődjek.

Többször említette, hogy a családjától is rengeteg támogatást kap.

Sokat segítenek a szeretteim, nemrég anyukám látogatott meg a húgommal, amint feloldották a határzárat. Ilyenkor néhány nap is nagyon sokat jelent, amit együtt tölthetünk. 

- írta Blikk.hu
Close Menu