Korhut maradna az Arisz Szalonikiben, de a klubváltás sem elképzelhetetlen

Korhut Mihály, a magyar labdarúgó-válogatott hátvédje azt mondta, az elsődleges célja, hogy szerződést hosszabbítson jelenlegi klubjával, az Arisz Szalonikivel, de máshonnan is vannak ajánlatai.

   

A játékos az M1 aktuális csatornának csütörtökön elárulta: az Arisznál szeretnék, ha maradna, már elé is tettek egy új szerződéstervezetet, amelyről tárgyalnak. Úgy fogalmazott, hogy egy-két évig még ő is maradna, mert szereti az egyesületet, a várost és a szurkolókat.
   
"Ha közös nevezőre jutunk, akkor maradok, de közben más országokból is érkeztek ajánlatok. Persze az elsődleges cél az, hogy a mostani klubommal megegyezzek" 

- mondta a 31 éves védő, hozzátéve, hogy július 19-én vagy 20-án rendezik az utolsó hivatalos mérkőzésüket a szezonban, addig még lesz idő beszélni az új szerződéséről.
   
Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy az új idény mikor kezdődik Görögországban, a hírek szerint szeptember elején vagy közepén, de a válogatottra annak a hónapnak az elején már Nemzetek Ligája-mérkőzés vár.
   
"Úgy szeretnék edzeni, játszani és csapatot választani magamnak, hogy a szövetségi kapitány számíthasson rám a nemzeti együttes meccsein" 

- hangsúlyozta Korhut Mihály.

MTI
Close Menu