Luxusautójával balesetezett a ZTE focistája Vas megyében

Luxusautójával balesetezett a Zalaegerszegi TE FC légiósa hétfő reggel a Vas megyei Sorokpolányban.


A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, amely hétfő reggel történt Sorokpolány belterületén. Egy Renault kisteherautó éppen a Templom utcában haladt, ahonnan a Fő utcára akart kanyarodni balra - ekkor ütközött a bal hátuljának egy Audi Q8-as, amit egy Magyarországon élő sportoló vezetett. Az ütközés következtében mindkét gépjármű megpördült. A Renault kisteherautó egyébként a helyi mozgóbolt volt, a sofőr megsérült, kórházba szállították 

- derül ki a Vas megyei hírportál cikkéből.

Az Audit a ZTE légiósa, Nikola Mitrovic vezette, ő nem sérült meg.

A helyszínen készült felvételekből kiderül, hogy az Audi csúnyán összetört és a mozgóbolt is súlyosan megrongálódott.

A Blikknek a ZTE sajtóosztályán megerősítették: sportolójuk valóban részese volt egy balesetnek ma, de részletekről nem tudtak nyilatkozni, az ügyben zajlik a rendőrségi vizsgálat.

A ZTE később közleményt adott ki az esetről, mivel más portálokon olyan állítások jelentek meg, amelyek szerintük nem fedik a valóságot. 

Ebben azt írták:

Csapatunk középpályása, Nikola Mitrovic ma reggel közúti baleset részese volt. Labdarúgónk a védett főúton haladt, amikor egy másik gépjármű szabálytalanul elékanyarodott, és az esős időben csúszóssá vált úton már nem lehetett elkerülni az ütközést.

A legfontosabb információ, hogy Mitrovic nem sérült meg a balesetben, úton van a csapattal Kisvárdára, ahol pályára léphet a keddi mérkőzésen.

A médiában megjelent egyéb hírek, miszerint az autó nem rendelkezett érvényes forgalmi engedéllyel, valamint hogy játékosunk gyorsan haladt, nem felelnek meg a valóságnak.

A balesetben érintett másik személyt vizsgálatra kórházba szállították, de szerencsére ő sem szenvedett sérülést. A rendőrségi helyszínelés délelőtt véget ért. 

- írta a Blikk.hu
Close Menu