MLSZ - Fegyelmi eljárást indítottak Kuttor Attilával szemben

Kuttor Attilával, a Mezőkövesd vezetőedzőjével szemben fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

 


A sportági szövetség holnapjának csütörtöki beszámolója szerint a tárgyalást hétfőn délben tartják.
   
Kuttor Attila csapata szerdai, a Debrecen ellen hazai pályán 1-0-ra elveszített bajnoki összecsapását követően - a találkozót közvetítő - M4 Sportnak azt mondta: "mérkőzések óta ki akarnak minket végezni. Visszanéztük, bátran merem állítani, szabályos gólt rúgtunk, az ellenfél pedig egy lesgólt fejelt. Nyugodtan indulhat bárki az Európa-ligában, aki akar vagy akit az MLSZ megjelöl. Mi nem azért hajtunk, csak azt szeretnénk, ha a pályán végzett munkánkat nem vennék el tőlünk. Ezt már nem tudjuk elviselni".
   
Kuttor május 23-án, a Magyar Kupa-elődöntő első, MOL Fehérvár elleni összecsapásán a játékvezető egyik ítéletét kritizálta, amiért piros lapot, majd a fegyelmi ülést követően két mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Utóbbit később mérsékelték - ugyanakkor 300 ezer forintos pénzbüntetése érvényben maradt -, így csak a visszavágón nem ülhetett a kispadon, a Budapest Honvéd elleni, vesztes kupadöntőben viszont ott lehetett.

MTI
Close Menu