Griezmann elégedetlen a helyzetével

A gyenge szezonhajrá mellett az Antoine Griezmann személye körüli hercehurca is borzolja a kedélyeket a spanyol bajnoki címvédő Barcelona labdarúgócsapatánál.

forrás:football-espana.net

A Quique Setién vezetőedzőnél kegyvesztettnek tűnő francia világbajnok kedden az Atlético Madrid elleni 2-2 során ismét a cserepadon kezdett, és ezúttal csak a 90. percben lépett pályára, ami általános megrökönyödést keltett. A Mundo Deportivo napilap szerint a csatár "megalázónak" érzi a tréner bánásmódját, aki "teljesen érthetetlen" döntéseket hoz.

Griezmann testvére, Theo közösségi oldalára azt írta: "legszívesebben sírnék". Az Atlético mestere, a Griezmannból sztárt faragó Diego Simeone is csak annyit mondott, nem talál szavakat a légiós barcelonai mellőzésére.

Setién elismerte, hogy nem volt túl logikus a meccs végén becserélni a támadót, de közölte, nem játszhat mindenki egyszerre.

A spanyol sajtó ugyanakkor már arról cikkez, hogy a francia ásznak Setién - egyre valószínűbbnek tűnő - távozása esetén is szednie kell a sátorfáját, mivel tavalyi érkezése óta nem nyújtott igazán meggyőző teljesítményt. A Barca ezért átadná őt honfitársaival, Ousmane Dembélével és Samuel Umtitivel együtt a Paris Saint-Germainnek, cserébe a szupersztár Neymarért, aki állítólag okvetlenül és mihamarabb vissza kíván térni a katalán metropoliszba, amelyet 2017-ben hagyott el.

A Barcelona öt meccsel a szezonzárás előtt egy pont hátrányban van az éllovas - és egy találkozóval kevesebbet játszott - Real Madriddal szemben.M4Sport.hu
Close Menu