Megvannak a Fradi lehetséges BL ellenfelei

Egy kivétellel kialakult azoknak a csapatoknak a névsora, amelyek közül kikerül a Ferencváros ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének első körében.

forrás:groupamaarena.com

A zöld-fehér klub tájékoztatása szerint az egyetlen kivételt az előselejtező győztesének kiléte jelenti, ez a csapat csatlakozik majd a nem kiemelt együttesekhez, azaz a Fradi lehetséges ellenfeleihez, a Ferencváros ugyanis kiemeltként várja az első selejtezőkör augusztus 9-én tartandó sorsolását.

A selejtezős párharcok egy mérkőzésen dőlnek el, a playoff-körben viszont már oda-visszavágókat rendeznek. A Ferencváros a bajnokok ágán szerepel, így kizárólag más nemzetek bajnokcsapatát kaphatja a kvalifikációban. Az első BL-selejtezőkört augusztus 18-án és 19-én rendezik.

A nem kiemelt együttesek, azaz a Ferencváros lehetséges ellenfelei:
CS Fola Esch (luxemburgi)
Djurgardens (svéd)
Az előselejtező győztese (az északír Linfield, a San Marinó-i Fiori, a koszovói vagy az andorrai bajnok)
Buducnost Podgorica (montenegrói)
Flora Tallinn (észt)
Dinamo Breszt (fehérorosz)
Riga FC (lett)
Connah’s Quay (walesi)
KI Klaksvík (feröeri)
Europa FC (gibraltári)
NK Celje (szlovén)
Ararat-Armenia (örmény)
Kuopion (finn)
KR Reykjavik (izlandi)
KF Tirana (albán)
Sileks Kratovo (észak-macedón)
Floriana (máltai)

A kiemelt együttesek listája:
Celtic (skót), Asztana (kazah), Ludogorec (bolgár), Crvena zvezda (szerb), Qarabag (azeri), Legia Warszawa (lengyel), Maccabi Tel-Aviv (izraeli), Molde (norvég), Sheriff (moldáv), Ferencváros (magyar), Dundalk (ír), Slovan (szlovák), Suduva (litván), Omonia (ciprusi), a román bajnok, FK Sarajevo (bosnyák), Dinamo Tbilisi (grúz)



M4Sport.hu
Close Menu