Ügynöke szerint van rá esély, hogy Jorginho aláír a Juventushoz

A Chelsea-nél már nem igen számolnak a középpályással.



Az olasz középpályás ügynöke elárulta, megvan rá az esély, hogy amennyiben a londoni klub megfelelő ajánlatot kap az olasz bajnoktól, úgy a játékos a nyár folyamán Torinóba teszi át a székhelyét. Ez nem is lenne meglepő, hiszen a Juventusnak az a Maurizio Sarri az edzője, aki jól ismeri a válogatott futballistát, akiért korábbi hírek szerint három játékosát is odaadná az Öreg Hölgy.

Jorginho 2018 nyarán a talján szakember kifejezett kérésre érkezett a Napolitól a Chelsea-hez, ahol a Sarri alatt alapember volt, ám az új menedzser, Frank Lampard már nem igazán számol vele, a koronavírus-járvány miatti újrakezdés óta csak egyszer volt a kezdőcsapat tagja.

Lampard a 4-3-3-as felállást preferálja, s a szurkolók legnagyobb örömére vélhetően N’Golo Kanténak szavaz majd bizalmat a védekező középpályás posztján, aki így két szezon után visszakerülne abba a szerepkörbe, melyben a legjobb, világklasszis teljesítményt tud nyújtani.

A Jorginhóért befolyó pénz amúgy nagyon jól jönne a Chelsea legnagyobb projektjéhez: a londoni Kékek klubrekordot jelentő 100 millió euróért tervezik leigazolni a Leverkusen középpályását, Kai Havertzet, aki maga kérte klubját, hogy a nyáron távozhasson. - írta az m4sport.hu
Close Menu