Vélemény a Fradi büntetéseiről

Az MLSZ bírságot szabott ki több haza focicsapatra is: az FTC volt a legtöbbet és legmagasabb összegre büntetett csapata az élvonalnak, 7 alkalommal összesen 23,2 millió forintot fizetett a szövetségnek.



2037. március 19-én a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának főnöke odaadta papírját a titkárnőjének, hogy tegye közkinccsé a döntést.

A lapon többek között ez állt:

„... az FTC-t a hazai mérkőzéseivel kapcsolatban szurkolói részéről történt rendzavarások (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) ismétlődő, rendkívül nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért mint visszaesőt 288 millió forintra bünteti.”

Pár pillanattal később eszébe jutott, utánanéz, korábban milyen döntések születtek. Ráakadt egy 2020-asra. Meglepődött, hogy már akkor voltak hasonló problémák a Fradival (is). De azt a csapat megúszta hatmillióval.

„Miért csak ennyi?” 

– rázta a fejét.

Majd azzal vigasztalta magát, igaz, hogy a fegyelmezések azóta sem hoztak javulást a lelátón, de legalább nem mondhatják nekik, hogy semmit sem tettek a rend érdekében.

Hiszen ők mégiscsak a futballért dolgoznak. - írta a blikk.hu
Close Menu