Deulofeu: A Barcelona körül kialakult helyzet egy cseppet sem szomorít el

Gerard Deulofeu Barcelona-nevelés, jelenleg a Watford labdarúgója. A Radio Catalunyának adott interjúban a katalán klub kríziséről kérdezték, amelyről némileg szenvtelenül beszélt, ráadásul az új edzőről, Ronald Koemanról sincs túl jó véleménnyel.


A 26 éves szélső korábban az Everton színeiben dolgozott együtt a holland szakemberrel, aki mellett véleménye szerint egy cseppet sem fejlődött.


„Beszélhetnék Koemanról, hiszen a saját bőrömön tapasztaltam, milyen edző. Az igazat megvallva, nem tudok sokat mondani róla. Az égvilágon semmi újat nem kaptam tőle az Evertonban. Nem voltam boldog ott, így kértem, hogy hadd távozzak és a Milanba mentem” – emlékezett vissza, miért ment a milánói csapathoz 2017 januárjában.


A spanyol klubot élesen kritizálta, mert úgy érzi, nem figyelnek eléggé a fiatalok fejlődésére.


„Az igazság az, hogy a Barcelona körül kialakult helyzet egy cseppet sem szomorít el. A Barcelonában már évek óta tapasztalható, hogy az akadémiával szemben egy picit sem türelmesek. Ha adnának időt a fiataloknak, akkor megtanulnák a stílust, ami az első csapatot jellemzi. Most változások várhatóak, de az a helyzet, hogy évekkel vannak lemaradva” – szólt a korábbi Barca-játékos éles kritikája,



M4Sport.hu 
Close Menu