Henderson visszatért a Manchester Unitedhez és új, ötéves szerződést kapott

Az előző idényben a Sheffield Unitednál kölcsönben szereplő labdarúgó, Dean Henderson a következő szezonban marad anyaegyesületénél, a Manchester Unitednél, amellyel 2025-ig szerződést hosszabbított.

   

A Vörös ördögök honlapjának beszámolója emlékeztet rá, a 23 éves kapus a legutóbbi Premier League-évadban 13 mérkőzésen őrizte meg hálóját a góltól, és bekerült az angol válogatott szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő keretébe.
   
"Kapusposzton erősek vagyunk, ugyanis három kiváló képességű játékosunk van. Várom, hogy együtt dolgozzak a többiekkel, azon leszek, hogy minél több mérkőzésen pályára léphessek" 

- mondta a klub honlapjának a szerződés aláírása után Henderson.
   
A hálóőr 14 esztendős kora óta erősíti a Manchester United akadémiáját, a mostani szerződése további egyéves opciót tartalmaz. Hendersonnak a spanyol David de Gea mellett az argentin Sergio Romeróval kell megküzdenie a csapatba kerülésért, igaz, sajtóhírek szerint utóbbi távozni kíván az együttestől.
   
A Sky Sports beszámolója alapján az angol kapus heti 120 ezer fontot keres majd, amivel posztján a világ egyik legjobban fizetett játékosa lesz.

MTI
Close Menu