Menesztették Holman Dávid csapatának vezetőedzőjét

Menesztették Ján Kozákot a Holman Dávidot is foglalkoztató Slovan Bratislava labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról.

forrás:Bumm.sk

    A klub honlapján Ivan Kmotrík klubigazgató indoklásként elmondta, a játékoskeret lehetőségeihez és a csapat hagyományaihoz képest a gárda teljesítménye elmaradt a várakozásoktól.


    "Régóta fontolgatjuk ezt a lépést. A legutóbbi mérkőzéseink a játék szempontjából nagyon gyengék voltak, nem láttuk a várt javulást, épp ellenkezőleg, a csapat csak stagnált" - tette hozzá.
 

 Kmotrík kiemelte, hogy a pozsonyiakra rendkívül fontos meccs vár az Európa-liga-selejtező második fordulójában a finn Kuopio PS ellen.


    "A lehető legjobban fel kell készülnünk, és a legutóbbi mérkőzések alapján meggyőződésünk, hogy új lendületre van szükség" - fogalmazott.


    A klubigazgató szerint az utolsó csepp a pohárban a pénteki találkozó volt: ugyan a Slovan 2-0-ra nyert a harmadosztályú FK Belusa (Bellus) otthonában, és bejutott a 64 közé a Szlovák Kupában, de a játék kiábrándító volt.



    "A szurkolók nem ezt érdemelték, határozottan és gyorsan kellett cselekednünk" - mondta a klubigazgató.



    Az új vezetőedzőt napokon belül kinevezik.
    Ján Kozák egy évvel ezelőtt vette át a pozsonyiak irányítását. Ezután a csapat a csoportkörbe jutott az Európa-ligában, majd megnyerte a bajnoki címet és a Szlovák Kupát is.




MTI.hu
Close Menu