Elhozta a három pontot Miskolcról a Paks

A Paksi FC 2-1-re nyert a Diósgyőr otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján.A vendégcsapat, amely a két gólját az első és a második félidő ráadásában szerezte, a nyolcadik helyre lépett előre, a hazai együttes pedig jelenleg a 11. az élvonal tabelláján.


    OTP Bank Liga, 6. forduló:

Diósgyőri VTK-Paksi FC 1-2 (0-1)

------------------------------

Miskolc, 3045 néző, v.: Bogár

    gólszerzők: Molnár (49.), illetve Windecker (45+1.), Szakály (91.)    

    sárga lap: Sesztakov (43.), Iszlai (57.), illetve Windecker (29.), Szabó (85.)


    DVTK:

    -----

Antal - Sesztakov, Polgár, Hegedűs J., Memolla - Márkvárt, Iszlai - Molnár (Rui Pedro, 86.) - Hasani (Ivanovski, 74.), Drazic, Grozav


    Paks:

    -----

Hegedüs - Lorentz, Osváth (Kulcsár, 67.), Gévay, Szabó J. - Windecker, Balogh, Böde (Csősz, 56.) - Bertus (Szakály, 67.), Sajbán, Hahn (Haraszti, 82.)


    

Szervezettebben és veszélyesebben játszott a mérkőzés elején a Paks, letámadta ellenfelét, ezzel többször hibára késztette a Diósgyőrt. A hazai csapat a játékrész feléhez közeledve már fel tudta vinni a labdát, és több lövési kísérlete is volt. Kiegyenlítetté vált a játék, sőt a játékrész hajrájában viszonylag sok időt tartózkodott a vendégek kapuja előtt a DVTK, a vezetést mégis az utolsó percekre ismét felpörgő paksiak szerezték meg a ráadáspercben.  

    

A pihenő után szabadrúgásból gyorsan egyenlített a Diósgyőr, amely aktívan kezdte a második félidőt. Élénk iramú volt ez a játékrész, mindkét csapat úgy érezte, hogy meg tudja szerezni a győzelmet érő gólt. Sok helyzet ezzel együtt nem adódott, de a Paks egy szöglet utáni ellentámadásnál a 90. percben nagy gólszerzési lehetőséget hagyott ki, a védést követő szögletből pedig betalált. Ezzel begyűjtötte a három pontot az összességében kiegyenlített mérkőzésen.


MTI

Close Menu