A Puskás Akadémia magabiztosan győzte le a Budafokot

A Puskás Akadémia 3-0 arányban legyőzte a vendég Budafokot szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában, ezzel megelőzte a fővárosiakat a tabellán.




    OTP Bank Liga, 11. forduló: 


Puskás Akadémia FC - Budafoki MTE 3-0 (1-0) 


Pancho Aréna, zárt kapuk mögött v.: Pillók

    gólszerzők: Knezevic (39.), Mance (58., 72.)

    sárga lap: Nagy Zs. (36.), Szolnoki (79.)


    PAFC:

Tóth B. - Szolnoki, Spandler, Meissner, Nagy Zs. - Urblík, Plsek - Slagveer (Weslen Júnior 75.), Knezevic, Kiss T. - Mance


    BMTE:

Póser - Margitics, Nikolic, Vaszicsku (Khiesz 22.), Kirják - Oláh B., Micsinai - Skribek (Takács R. a szünetben), Kulcsár K. (Zsóri 60.), Ihrig-Farkas (Szabó M. a szünetben) - Kovács D. (Lőrinczy 77.)


    

A mérkőzés első félórája felcsúti fölényt hozott, a hazaiak több ígéretes lehetőséget alakítottak ki a vendégek kapuja előtt. A felforgatott kezdőcsapattal pályára lépő Budafok az első félidő vége felé mutatott először életjeleket, főként szabadrúgásból, illetve szögletből voltak veszélyesek, mégis hátrányba kerültek egy védelmi hiba után.

    

Fordulást követően cserékkel frissített a Budafok, kevés eredménnyel. A felcsúti gárda Antonio Mance révén két újabb gólt ért el, miközben Luciano Slagveer két nagy helyzetet is elpuskázott, így a hazaiak magabiztos előnnyel várták a hajrát. A vendégek támadtak a szépítő gólért, de nem jártak sikerrel, miközben a Puskás Akadémia további próbálkozásai rendre célt tévesztettek.


MTI

Close Menu