Szoboszlai Dominiknak december 15-ig jeleznie kell ha szeretne távozni

Már az angol Sky Sport is Szoboszlai Dominik átigazolásával kapcsolatosan ír, a portál szerint több kérője is akad a 20 éves tehetségnek. Többek között olyan elit csapatok várnak a döntésére, mint az Arsenal, a Real Madrid, az RB Leipzig vagy éppen az idén mindent megnyerő Bayern München.



A Sky megjegyzi írásában azt is, hogy Dominik nagyszerű formában van, a Bajnokok Ligájában 2 gólt lőtt 6 meccs alatt, míg az osztrák bajnokságban 4 gólt és 6 gólpasszt jegyezhet 10 mérkőzés alatt.


A jelenlegi kivásárlási ára 25 millió euró, az Arsenal pedig nagyon szeretné megszerezni őt. A legkomolyabb vetélytársa az angol csapatnak a Lipcse lehet, amely egyébként szoros együttműködésben van Szoboszlai jelenlegi csapatával, a Salzburggal.


A Lipcse mellett szólhat az is, hogy két, válogatottbeli társa, Gulácsi Péter és Willi Orban is ott van, továbbá, hogy így a BL-ben is játszhatna. A Sky szerint, ha várna nyárig, akkor akár a Real Madrid vagy a Bayern München is lecsaphatna rá. Nincs már sok ideje dönteni Szoboszlainak, mivel december 15-ig jeleznie kell a Salzburgnak, hogy szeretne-e a télen távozni.


Blikk.hu

Close Menu