Belső fegyelmi vizsgálat indult a Glasgow Rangersnél

A Glasgow Rangers labdarúgócsapatánál belső fegyelmi vizsgálat indult, miután vasárnap hajnalban a rendőrség vetett véget egy szabályellenes házibulinak, amelynek résztvevői között állítólag a csapat játékosai is ott voltak.



A Rangers közösségi oldalán kiadott szűkszavú közlemény szerint a klub tisztában van egy bizonyos eseménnyel, amellyel kapcsolatban belső vizsgálatot kezdeményezett.

    

A skót rendőrség azt közölte, hogy vasárnap hajnali 1.10 órakor bejelentést kaptak egy glasgow-i ingatlanban zajló összejövetelről. A helyszínre érkező tisztviselőik a partinak azonnal véget vetettek, a résztvevők közül pedig tíz embert megbüntettek a koronavírus-előírások megszegéséért.

    

Arról a klub és a rendőrség sem számolt be konkrétan, hogy hány Rangers-játékos érintett az ügyben. A Daily Record című lap úgy tudja: legkevesebb két futballista biztosan érintett lehet.

    

Skóciában továbbra is szigorú korlátozások vannak érvényben a járvány megállítása érdekében, azt sem engedélyezik, hogy különböző háztartásban élők egy helyen, zárt térben tartózkodjanak.

    

A skót klubnál két hónappal ezelőtt hasonló eset miatt a 26 éves Jordan Jones és a 23 éves George Edmundson kéthetes felfüggesztést kapott, míg a skót szövetség hét meccsre szóló eltiltással sújtotta őket. A Rangers két héttel ezelőtt mindkét játékost kölcsönadta a tavaszi idényre angol kluboknak.


MTI

Close Menu