Az Újpest vendégeként nyert az MTK

Az MTK Varga Roland duplájának is köszönhetően 3-1-re nyert az Újpest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának szombati játéknapján.
    OTP Bank Liga, 31. forduló:


Újpest FC-MTk Budapest 1-3 (1-1)


Szusza Ferenc Stadion, zárt kapus, v.: Zierkelbach

    gólszerzők: Junior Tallo (35., 11-esből), illetve Schön (7.), Varga R. (76., 93.)

    kiállítva: Kutrumpisz (86.)

    sárga lap: Kutrumpisz (43., 86.), Kastrati (52.), Beridze (53.), Onovo (57.), Simon K. (61.), illetve Mijatovic (35.), Varju (46.), Varga R. (85.)


    Újpest FC:


Banai - Kastrati, Kutrumpisz, Ristevski, Antonov (El Ghanassy, 64.) - Simon K. (Bacsa, 71.), Mitrovic, Onovo, Csongvai (Szakály P., 65.) - Junior Tallo, Beridze (Cerqueira, 75.)


    MTK Budapest:


Mijatovic - Alho (Ikenne-King, 81.), Perkovic (Palincsár, 74.), Nagy Zs., Fereira, Herrera - Varju, Cseke - Prosser (Balázs, 89.), Schön (Vancsa, 81.) - Varga R.


    

Gyorsan vezetést szerzett az MTK, amely ezt követően átengedte a területet a lila-fehéreknek, akik ugyan többet birtokolták a labdát, de sokáig nem tudtak veszélyes helyzeteket kialakítani. A hazaiak végül egy 11-essel egyenlítettek nem sokkal a szünet előtt.

    

A fordulást követően is a lila-fehérek futballoztak mezőnyfölényben, de a támadóharmadban szinte teljesen veszélytelenek voltak. Ezzel szemben a vendégek ha kevesebb is, de jóval veszélyesebb támadásokat vezettek, Varga Roland szép góljával pedig negyed órával a vége előtt megszerezték újra a vezetést. A ráadás pillanataiban az ex-ferencvárosi csatár második találatával eldöntötte a három pont sorsát az ekkor már emberhátrányban lévő Újpest ellen.


MTI

Close Menu