Kisvárdai sikerével menekül tovább a Diósgyőr

A bennmaradásért küzdő, utolsó előtti Diósgyőr 1-0-ra nyert a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának szombati játéknapján, ezzel megőrizte az esélyét az élvonalban maradás kiharcolására.    

A borsodiak sorozatban második meccsükön győztek, míg a Kisvárda négy veretlenül megvívott találkozó után kapott ki újra.


    OTP Bank Liga, 31. forduló:


Kisvárda Master Good-Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)


Kisvárda, zárt kapuk mögött, v: Berke

    gólszerző: Grozav (61.)

    sárga lap: Ötvös (20.), Leoni (83.), illetve Suljic (33.), Pikk (80.)


    Kisvárda:

   

Dombó - Hej, Cirkovic, Kravcsenko, Leoni - Melnyik, Karabeljov - Ötvös (Sassá, 58.), Bumba (Zlicic, 76.), Kovácsréti (Navratil, 64.) - Viana (Jelena, 65.)


    DVTK:

  

Malenica - Polgár, Milovic, Soldo, Pikk - Grgic (Karan, 88.), Max (Szűcs K., 84.) - Roshi (Márkvárt, 57.), Suljic (Molnár G., 57.), Grozav - Vanecek (Drazic, 57.)


    

Az első félidőben a hazaiak tűntek aktívabbnak, és ezt a statisztika is alátámasztotta: amíg a Kisvárda hét kapura lövéssel próbálkozott, addig a vendégek csupán két alkalommal igyekeztek veszélyeztetni, de ebben a két esetben sem találták el a kaput.

    

A gól nélküli első félidő és a szünet után a folytatásban kiegyenlítettebbé vált a találkozó, immár a Diósgyőr sem csak a döntetlent próbálta őrizni, hanem növekvő labdabirtoklás mellett támadásokat is vezetett. Az egyik ilyen akció végén, némi szerencsével megszerezte a vezetést a vendégegyüttes, amely a folytatásban szinte csak a védekezésre koncentrált, ezt viszont sikerrel tette, így fontos három pontot szerzett Kisvárdán.


MTI

Close Menu