Pontrekordot állított fel a bajnok Ferencváros

A bajnok Ferencváros 2-1-re nyert a Budapest Honvéd vendégeként az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a labdarúgó OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulójának szombati játéknapján.



    

Szerhij Rebrov vezetőedző együttese ezzel megdöntötte saját 76 pontos csúcsát - a jelenlegi rendszerben a 2015/16-os idénytől játszanak a csapatok - és a kapott gólok tekintetében (22) is rekordot ért el.


    OTP Bank Liga, 33. forduló:


Budapest Honvéd-Ferencvárosi TC 1-2 (1-0)


Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1892 néző, v.: Bognár

    gólszerzők: Eppel (43.), illetve Isael (83.), Boli (86.)

    sárga lap: Uzoma (49.), Zsótér (76.), illetve Botka (30.), Civic (65.), Laidouni (77.), Isael (94.)


    Budapest Honvéd:

    

Tujvel - Mezgrani, Klemenz, Bardea, Uzoma (Aliji, 73.) - Szendrei, Hidi (Zsótér, 73.), Gazdag, Nagy D. (Kesztyűs, 89.) - Eppel (Gale, 80.), Balogh


    Ferencváros:

    

Bogdán - Wingo, Botka (Sigér, 77.), Dvali, Civic - Mmaee, Mak (Isael, 66.), Laidouni - Baturina (Boli, 66.), Vécsei (Haratin, 66.), Tokmac (Gera D., 90.)


    

A találkozó elején a sorozatban harmadik bajnoki címét megszerző Ferencváros irányított és veszélyeztetett többször is, de a lehetőségek kimaradtak, illetve Tujvel védett. Az első játékrész közepére "felébredt" a Honvéd, néhány ígéretes ellentámadást vezetett, és a hajrában Eppel némileg szerencsés góljával megszerezte a vezetést.

    

A második félidő közepén Szerhij Rebrov hármas cserével rázta fel bajnokcsapatát, a zöld-fehérek játéka pedig valóban megélénkült, és a kispadról érkező Isael révén a 83. percben egyenlítettek, majd a másik csere, Boli góljával megfordították a találkozót, megszerezve ezzel a három pontot.


MTI

Close Menu