A kolozsvári CFR nem adta el a Puskás Akadémiának 19 éves magyar kapusát

A kolozsvári CFR labdarúgóklub kevesellte a felajánlott 700 ezer eurót (250 millió forint), ezért nem adta el Hindrich Ottót, 19 éves magyar nemzetiségű kapusát a Puskás Akadémiának - írta a Cluj24.ro helyi portál Nelutu Varga klubtulajdonos nyilatkozatát idézve.
    

Nelutu Varga elmondta: a klub által nevelt 19 éves Hindrich Ottó teljesítménye felkeltette az érdeklődést az európai klubokban.

    

"Az asztalomon van egy 700 ezer eurós ajánlat Hindrichért Magyarországról, a Puskás Akadémiától. Mi többet akarunk kapni. Ez nem az az ajánlat, amit remélünk érte. És Hindrich most nem is mehet el a CFR-től" 


- idézte a klubtulajdonos nyilatkozatát a Cluj24.ro.

    

Hindrich Ottó a kolozsvári CFR gyermekcsapatában kezdte, 17 évesen állt először a felnőtt együttes kapujában bajnoki mérkőzésen.

    

A bajnokság őszi idényében, azt követően, hogy visszatért Dan Petrescu a csapat kispadjára, folyamatosan kezdőként léphetett pályára. A 193 centiméteres hálóőr hét egymást követő bajnoki mérkőzésen nem kapott gólt.

    

Hindrich Ottó a sportolás mellett tavaly kiváló eredménnyel érettségizett a kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégiumban, mely a legrangosabb erdélyi magyar iskolák egyike.


MTI

Close Menu