Várhatóan május közepétől lehet jegyet venni a wolverhamptoni mérkőzésre

A vendégszurkolóknak várhatóan május közepétől lesz lehetőségük jegyet vásárolni az Anglia-Magyarország labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzésre.


 


  


A Magyar Labdarúgó Szövetség keddi tájékoztatása szerint a június 14-én sorra kerülő összecsapásra a vendégjegyek értékesítését körülbelül egy hónappal a mérkőzés előtt kezdik meg, a magyar szurkolók a vendégszektorba válthatnak jegyet a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

    

A találkozót Wolverhamptonban, a Molineaux Stadionban rendezik, az angol válogatott 1956 óta először lép itt pályára, így nem meglepő, hogy az összecsapásra - leszámítva a vendégszektorba szóló belépőket - pillanatok alatt minden jegyet eladtak.

    

A szervező angol szövetség a nemzetközi szabályozásnak megfelelően, a stadion befogadóképességének öt százalékáig biztosít jegyeket a magyar szurkolóknak. A jegyvásárlás részleteiről az mlsz.hu oldalon és a szövetség közösségi csatornáin adnak majd tájékoztatást.

    

A Nemzetek Ligája élvonalát jelentő A divízióban a magyar válogatott június 4-én kezdi meg szereplését, elsőként éppen az Európa-bajnoki ezüstérmes angolokat fogadja a Puskás Arénában, zárt kapuk mögött. Marco Rossi együttese még az Európa-bajnok olaszokkal és a németekkel van egy csoportban.


MTI

Close Menu